Wanneer u de koerslijsten, afschrijvingstabellen bekijk valt een ding duidelijk op de waarde van uw auto verminder naarmate het voertuig ouder wordt en het aantal gemaakte kilometers. Veel particulieren maar ook ondernemers willen geen auto kopen de al vele kilometers heeft afgelegd. Het risico op een kapotte motor of duren reparaties is gewoon weg te groot. Het meer en deel van de kopers koopt liever een duurdere auto met een garantie , NAP “nationale auto pas” zodat men weet hoeveel kilometer het voertuig heeft gemaakt.

U heeft een auto te koop met een hoge kilometerstand?

Naast sloopauto’s , demontage voertuigen kopen wij ook auto’s in de reeds vele kilometers hebben gemaakt. Particulier vaak lastig te verkopen auto’s waar wij u graag een overname bod op doen! Natuurlijk is het bij ons geen probleem als de auto naast de hoge kilometerstand ook nog gebreken vertoond, zoals een haperende automatische versnellingsbak of een versleten koppeling! Niet alle merken en modellen zijn voor ons interessant maar voor het meer en deel van merken, modellen doen wij u direct een goed overname bod.

Auto verkopen met onlogisch kilometerstand.

Bent u bij de aanschaf van uw auto opgelicht en heeft u zonder het te weten een auto gekocht waarvan de tellerstand is terug gedraaid? Wanneer u een dergelijke auto weer wilt gaan verkopen is dit een lastig probleem, website zoals marktplaats, autotrack controleren kilometerstanden en geven aan of de teller reeks een logische opbouw heeft! Is dit niet het geval dan is de auto bijna onverkoopbaar geworden. Wij kunnen u wellicht helpen aan een goede overname prijs, meld de auto online aan of neem telefonisch contact op.