Wanneer u pech heeft met uw auto en deze onderweg kapot is gegaan is de zeer vervelend. U kunt dan natuurlijk naar uw garagist gaan en na vraag doen wat de mogelijkheden zijn om uw auto te laten repareren. Als u dan hoort wat het allemaal moet gaan koste is het wellicht toch verstandiger om de auto in te leveren bij de autosloperij. Voor veel oudere kapotte auto’s overstijgen de reparatie kosten de dagwaarde. Direct verkopen aan de autosloperij in Dordrecht is dan helemaal zo gek nog niet!

De APK van uw auto is verlopen?

Personen auto’s moeten jaarlijks worden gekeurd. De APK keuring is een veiligheid keuring de keurmeester controleert of uw auto aan de minimale veiligheid eisen voldoet. Zaken zoals de gordels, de remmen maar ook de verlichtingen moeten naar behoren werken. Wanneer u een wat oudere auto heeft is de APK keuring niet altijd even leuk. Sommige auto’s hebben veel verborgen gebreken zoals een lekkende uitlaat of een versleten schokdemper. Natuurlijk wil het garagebedrijf dit graag voor u in orden maken maar verstandig is het om een afweging te maken of uw auto deze investering nog wel waard is. Het kan voordeliger zijn de auto te verkopen als sloopauto en u geld te gebruiken voor één in beteren staat verkerende occasion.

Boeten, bekeuring voor de APK.

Let op de RDW controleert of uw auto wel aan de APK verplichtingen voldoet. Vandaag de dag gaat alles digitaal zo is ook de verloop datum van de APK van uw auto digitaal geregistreerd. Hierdoor kan men heel makkelijk zien of de verloopdatum al enige tijd is overschreden. Is dit het geval dan loopt u het risico op een bekeuring. Laat daarom voortijdig uw auto APK keuren. Mocht u de auto niet willen verkopen maar wilt u er niet in rijden dan is schorsen, buiten gebruik stellen vaak de beste oplossing. Als u uw auto schorst kunt u geen bekeuring meer ontvangen voor de APK. Let wel op dat u de auto dan op uw eigentrein of in een garage stalt en dus niet op de openbare weg.

Gratis ophalen in geheel Dordrecht.

Als uw auto het niet meer doet doordat hij verschillende mankement en u hem wilt hebben afgevoerd maak dan gebruik van ons contact formulier. Na het invullen van u gegevens bekijken wij aan de hand van het kenteken wat voor auto u in de verkoop heeft. Is uw auto voor ons interessant dan zijn wij altijd bereid de auto van u over te nemen voor een leuke vergoeding. Uiteraard halen wij de sloopauto kosteloos op tevens betalen wij contant en verzorgen de administratieve afhandeling voor u.