Wanneer u in Amsterdam woont is het hebben van een auto niet altijd een luxe. Veel files en een te hoog parkeertarief maken wel dat u sneller de fiets pakt! Heeft u een oudere auto met gebreken dan kost de auto vaak meer dan hij u oplevert. Zeker als u ook nog eens voor de parkeervergunning moet betalen! Ook in Amsterdam kunt u uw sloopauto inleveren. Onze autosloperij haalt in geheel Amsterdam auto’s op! Voor ons is elke auto er weer één. Dus heeft u auto met schade of is de APK verlopen, ook dan kunnen wij u nog een leuke vergoeding geven! Vaak geven wij u nog een goede prijs voor uw kapotte auto!

Uw auto laten afvoeren.

Wij kopen dagelijks auto’s in voor demontage; niet elke auto is hetzelfde zo ook die van u niet! De waarde van sloopauto’s kan dus nog al verschillen. Voor ons is van belang het Merk, Model en het bouwjaar; meestal vragen wij u ook wat de gebreken zijn zodat wij kunnen vast stellen wat er echt kapot is aan de auto! Onze inkoper zal uw auto dan direct taxeren. Gaat u akkoord met ons geboden bedrag, dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Onze ophaalservice geldt voor geheel Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Almere.

Autorecycling in Amsterdam.

U heeft besloten de auto te verkopen aan de autosloperij? Wij zullen er dan voor zorgen dat de auto op een milieu vriendelijke wijze wordt recyclet. Na het maken van de afspraak met onze chauffeur krijgt bij het ophalen een geldig RDW vrijwaringbewijs waardoor de wegenbelasting per eerst volgende werkdag stopt. Tevens krijgt u direct contant betaald voor de auto! Meestal duurt de afhandeling en het laden van uw auto nog geen 15 minuten! Uw auto zal hierna milieuvriendelijk worden gesloopt; olie en andere vervuilende vloeistoffen worden op professionele wijze verwijderd!

Schadeauto verkopen in Amsterdam.

De autosloperij is altijd opzoek naar sloopauto’s. Dit zijn auto’s met teveel gebreken waardoor de reparatie kosten de dagwaarde zullen overstijgen. Zeker wanneer grote reparatie moeten worden uitgevoerd zijn er maar weinig personen die hier hun geld aan willen spenderen. Wanneer uw auto nog niet zo oud is, maximaal acht jaar en u schade heeft gemaakt kunnen wij vaak nog hoge inkoopprijzen betalen. Voor ons is het bouwjaar van het voertuig van groot belang. Tweedehands auto onderdelen van een schadeauto zijn er gewild omdat deze goedkoper kunnen worden aangeboden als nieuw via het dealer kanaal.