Sloopautoinleveren.nl vraagt sloopauto’s te koop! Wij zoeken auto met problemen of een verlopen APK die naar de autosloperij kunnen worden gebracht om daar volledig en milieu bewust gedemonteerd te gaan worden. Dit kunnen auto’s zijn met roest of met technische mankementen. Vaak heeft de auto zijn beste tijd al wel gehad, vele kilometers asfalt zijn er mee afgelegd. Natuurlijk is bijna alles wel te repareren maar de meeste autobezitters besteden het geld dan eerder aan een andere tweedehands auto als een de duren reparatie kosten. Het is immers altijd maar de vraag hoe lang het duur voor dat u weer bij de garagestaat met een volgende probleem.

Schadeauto’s gevraagd.

De autosloperij, het autodemontage bedrijf koopt ook schadeauto’s op. Dit kunnen auto’s zijn met blikschade door dat ze betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval en hierdoor totaal-loss zijn geraakt. Maar ook auto met motorschade of een kapotte versnellingsbak nemen wij graag van u over. De inkoopprijzen van een schadeauto zijn over het algemeen stukken hogere als van een sloopauto. Natuurlijk is dit mede afhankelijk van de grote van de schade en wat er wel en niet kapot aan is. Voor de autosloperij zijn de onderdelen immers interessant aangezien deze vaak er gewild zijn en goed kunnen worden verkocht als tweedehands auto onderdeel.

Gratis ophalen.

Het maakt voor ons niet uit of u nu een sloop of schade auto heeft te verkopen. Als de auto voor ons interessant genoeg is en wij er samen met u uit kunnen komen over de overname prijs dan halen wij de auto gewoon kosteloos bij u op! Uiteraard wordt de administratieve last direct afgehandeld.