Waarde sloopauto. Hoeveel is mijn auto nog waard ??

9 december 2013
Hoeveel geld is uw auto nog waard?

Is uw auto een sloopauto, is de uitlaat lek of krijgt u witte rook uit de uitlaat? Wij nemen uw sloopauto graag van u over. De waarde van uw auto is afhankelijk van verschillende factoren: is de auto een benzine of diesel voertuig? Wat voor merk auto heeft u? Worden er veel van deze auto’s voor demontage aangeboden? Tal van zaken die de waarde van uw auto bepalen. Het is immers ook een stukje vraag en aanbod. Auto’s hebben op een gegeven moment hun beste tijd gehad vaak zien wij dat het zelfde model auto op een gegeven moment veelvuldig wordt aangeboden. De auto hebben dan vaak allemaal soortgelijke problemen die een reparatie te kostbaar maken.

Gratis uw sloopauto op waarde taxeren!

Geld voor uw autoWanneer u de auto bij ons aanbied zal de inkoper de waarde van uw auto zo goed mogelijk vasttestellen. Dit doen wij aan de hand van de gegevens die u aan ons doorgeeft. Middels uw kenteken en de RDW data bank kunnen wij bijna alle auto gegevens ophalen. Vaak willen wij weten welke accessoires uw auto heeft en natuurlijk wat er zoal aan mankeert. Natuurlijk verkoopt u ons geen nieuwe auto! Het gaat immers om demontage auto’s en schadeauto’s die wij inkopen! Hierdoor kunnen wij u vaak sneller een bod doen! Zonder dat wij de auto hebben bezichtigd dan wel een proefrit hebben gemaakt! In veel gevallen is de auto niet meer rijd baar waardoor dit niet mogelijk is!

Onze opkopers vragen juist door! Wij begrijpen dat niet iedereen zoveel kennis heeft van zijn of haar auto. Vaak kunnen wij door middel van enkele vastgestelde vragen een goed beeld krijgen van de staat van uw auto. Pas dan doen wij u een overname bod waarna u zelf besluit of u de auto wel of niet wilt verkopen. Wilt u vandaag nog weten hoeveel uw sloopauto waard is ? Bel ons op of vul ons taxatie formulier in. De auto’s die u hier kunt aanbieden lopen uit een van ouderen demontage auto’s waar niemand nog interesse in heeft tot en met zware diesel voertuigen met lastige technisch problemen zoals een kapotte motor of problemen met de elektronische versnellingsbak.

Koeslijsten voor uw auto!

KoerslijstenWe weten het allemaal dat wanneer u een nieuwe auto aanschaft gaat dit u veel geld kosten! Wanneer er met de auto de straat uit bent gereden is de auto al minderwaard! Naast de zeer hoge belastingen, de BPM die wij over nieuwe personenvoertuigen moeten betalen schrijft u op een nieuwe auto de eerste jaren gewoon er veel geld af! Een nieuwe auto kopen is dan ook nooit een goede investering uw auto wordt nooit meer waard! Gaat u een occasion kopen dan zijn er verschillende handige tools waar meer u kunt controleren of de vraagprijs correct is zodat u niet teveel betaald voor de gebruikte auto. Bekijk daarom altijd eerst de koerslijsten voor dat u een tweedehandse auto aanschaft! Ook op de website rdwcheck.nl kunt u meer te weten komen over de dagwaarde van een gebruikte auto. Vaak is het verstandig om een extern report op te vragen zodat u zeker weet dat het voertuig geen schadeauto is geweest of wellicht meerdere aanrijdingen heeft mee gemaakt. Hiervoor zijn verschillende registratie tools ontwikkeld waar u tegen een kleine vergoeding veel voordeel uit kunt behalen wanneer u een occasion koopt