Bent u eigenaar van een auto met een verlopen APK of is uw auto zojuist afgekeurd op verschillende gebreken? Het particulieren verkopen van een auto zonder APK keuring is niet eenvoudig. Veel particulieren hebben geen belangstelling in verborgen gebreken en hoge reparatie kosten. Vaak is het veel interessanter de auto direct te verkopen aan de autosloperij. Wij van “sloopautoinleveren” kopen uw APK afgekeurde auto graag in. Wanneer u uw auto als sloopauto verkoop krijgt u er bij ons altijd nog een leuke vergoeding voor. Vaak is niet alles kapot aan de auto! Hierdoor kan de autosloperij de nog goede onderdelen verkopen als zijnde tweedehands onderdeel. Daarnaast wordt het overgrote deel van uw sloopauto hergebruikt en recyclet.

Auto zonder APK keuring.

Wanneer uw de APK keuring van uw auto is verlopen mag u geen gebruik meer maken van de openbare weg! Dit is immers onveilig. Wanneer de politie u controleert krijgt u direct een boeten. Bent u betroken bij een verkeersongeval dan zal de verzekeraar de schade op u verhalen om dat u auto niet in technisch veilige staat verkeerd. Tevens houd de RDW uw APK verloop datum nauwkeurig in de gaten. U krijgt immers voor af een schrijven zodat u weet dat u met u uw auto naar de garage moet. Is uw auto twee maanden nadien nog niet goed gekeurd dan loopt u het risico op een hoge boeten. Wat natuurlijk zonde is van u geld! Let daarom goed op! Mocht u op dit moment niet voldoende middelen hebben voor de reparatie stel uw auto dan buiten gebruik of verkoop hem direct via de website zodat u er nog een vergoeding voor krijgt in plaats van een bekeuring!

Wanneer heeft u een sloopauto.

Veel particulieren weet niet goed wanneer hun auto nu eigenlijk een sloopauto is geworden. Niet alleen de APK keuring is hier een maatstaaf voor. De meeste sloopauto zijn gewoon weg oud. Dan kan het best dat de motor nog prima functioneert. Maar als de banden, schokdempers en uitlaat moeten worden vervangen overstijgt dit al snel de dagwaarde! Voor veel oude auto’s zijn zowel de vaste laste als variabele laste erg hoog waardoor men de oude auto maar eerder verkoopt. Vaak is de auto particulier lastig te verkopen en is afvoeren naar de sloop de beste en snelste oplossing!