Sloopauto ophalen; Gratis ophaaldienst.

Uw sloopauto inleveren betekent dat wij uw sloopauto ophalen. Het is voor ons een kleine moeite om uw oude auto op te halen. Wij rijden door heel Nederland en vinden het onverantwoord dat u een auto met tal van gebreken naar ons moet komen brengen. Vaak is de motor kapot, of zij er lekkages waardoor het gevaarlijk wordt om met uw sloopauto de openbare weg op te gaan. Wij halen de auto gewoon op. Wanneer de APK is verlopen mag u trouwens niet meer met de auto de weg op. Wij helpen u graag en halen de auto gewoon op.

Gratis sloopauto ophaalservice met hoge vergoeding.

Bent u eigenaar van een auto die als sloopauto kan worden aangemerkt? Heeft u geen zin meer om voor deze oude auto motorrijtuigen belasting te betalen? Wij helpen u graag op weg met het verkopen van uw auto. Naast dat wij er voorzorgen dat uw sloopauto gratis wordt opgehaald, krijgt u voor het inleveren van uw auto een leuke vergoeding terug. Vaak een hoog bedrag zodat u geen dagen hoeft te zoeken naar het beste bod. De auto wordt gratis opgehaald en de administratieve last wordt bij u ter plaatste afgewikkeld middel het RDW vrijwaringsbewijs.

Sloopauto laten ophalenOmdat wij landelijk demontage voertuigen inkopen, werken wij samen met enkele grote demontage bedrijven. De autosloperij van toen heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een milieu bewuste onderneming. Voertuigen worden niet alleen maar ingekocht voor het oud ijzer. Nee, inmiddels is bekend welke onderdelen er op het voertuig aanwezig zijn; Hierdoor wordt er gericht ingekocht. De inkoopprijs die wij voor uw auto geven is dan ook afhankelijk van het merk, type en bouwjaar. Is uw sloopauto juist de auto waarvan de onderdelen erg gewild zijn dan zal ons bod hoogstwaarschijnlijk hoger zijn als van een auto waar van wij er wekelijks meerdere van krijgen aangeboden. Natuurlijk wordt ook voor deze auto’s een goede inkoop prijs betaald.Niet alleen sloopauto’s kopen wij op. Sloopauto zijn vaak van een behoorlijke leeftijd. In Nederland gemiddeld dertien jaar oud. Vaak zo oud dat de onderdelen moeten worden geëxporteerd want het Nederlands wagen park is veel jonger waardoor de vraag naar gebruikte onderdelen van oudere auto’s afneemt. Een schade auto is jonger en is meestal betrokken geweest bij een verkeersongeval. Juist in jongere auto’s hebben wij veel interesse. De onderdelen zijn courant en kunnen sneller en makkelijker worden verkocht; hierdoor zijn wij bereid u een hogere vergoeding te geven voor een schadeauto. Ook auto’s waarvan de motor kapot is of met andere technisch problemen worden als schadeauto aangemerkt. Is uw auto niet ouder als acht jaar dan doen wij u graag een goed overname voorstel.

Wilt u snel van uw auto af? Bel ons op of vul het formulier in want sloopauto’s ophalen doen wij dagelijks.