De autosloop wordt vandaag de dag ook wel het autodemontage bedrijf genoemd. De onderdelen worden immers zorgvuldig gedemonteerd zodat ze heel blijven en als tweedehands onderdeel kunnen worden verkocht. Bij slopen mag als kapot en gaat het om het materiaal!! Wanneer uw auto niet meer te repareren is kan uw auto door de autosloperij Rotterdam worden ingekocht en opgehaald. Dit zijn vaak auto’s met tal van gebreken omdat ze de afgelopen jaren intensief zijn gebruikt. Natuurlijk kan alles nog wel worden gemaakt maar dit gaat vaak de dagwaarde te boven. De aanschaf van een simpele occasion is dan gewoon weg veel voordeliger.

Uw sloopauto verkopen in Rotterdam.

Heeft u een auto te koop in Rotterdam of in de regio van deze mooie stad ? Middels deze website kunt u heel eenvoudig uw sloopauto aanbieden voor de verkoop. Dit kunnen oudere auto’s zijn met gebreken of een verlopen APK. Maar ook voor schadeauto’s geven wij u graag een overname bod.

Snelle afhandeling en direct geld.

Heeft u een andere auto gekocht en moet uw oude auto worden op geruimd ? Neem dan gerust met ons contact op of vul het online sloopauto taxatie formulier in. Groten kans dat wij iets voor uw auto kunnen betekenen. Vaak is in de regio van Rotterdam de sloopauto al snel bij u opgehaald en verkrijgt u een geldig vrijwaringsbewijs. Hier mee betaald u dus geen dubbelen laste meer voor de auto ook kan u direct uw parkeervergunning overzetten zodat u geen onnodige bekeuringen betaald.

Sloopregelingen, Milieuzone

De gemeenste Rotterdam heeft besloten dat oudere diesel auto’s niet meer de binnenstad in mogen. De lucht kwaliteit is van groot belang. Welllicht zijn er voor u en uw auto mogelijkheden dat u extra subsidie bedrag ontvangt als u uw auto laat demonteren. Mocht u hier over meer willen weten neem dan contact op met uw gemeente zij helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden met u.