Niets is er vervelender dan wanneer je auto kapot is. En het is nog vervelender wanneer je autodealer je verteld dat de reparatie een rib uit je lijf gaat kosten. En misschien is het nog wel vervelender als de autodealer je eerlijk verteld dat je de auto beter niet kunt gaan repareren. De reparatiekosten zullen de auto niet meer waard maken. Ze adviseren je om de kapotte auto te verkopen. Hoe kun je de kapotte auto verkopen vraag je je dan af. De autodealer geeft aan zelf geen interesse te hebben in de kapotte auto en adviseert je contact op te nemen met hun vaste auto demontage bedrijf. Een auto demontage bedrijf zal graag je kapotte auto kopen om hem daarna helemaal uit elkaar te slopen en de goede onderdelen opnieuw te verkopen aan andere auto gebruikers.

Zelf je kapotte auto verkopen?

Natuurlijk kun je ook zelf je kapotte auto verkopen. Je kunt de auto op het internet gaan adverteren of in een krant. Ook kun je jouw kapotte auto met een bord in de straat zetten om hem te gaan verkopen. Het zal voor de buren misschien wel erg ludiek over komen als ze jouw auto met het bordje “kapotte auto te koop” zien. Misschien is dit dus niet de beste manier om je auto te verkopen. Misschien moet je toch maar je auto gaan verkopen aan een auto demontage bedrijf bij jou in de buurt.

Waar vind je een goed auto demontage bedrijf?

Vw Golf achter schadeEr zijn verschillende manieren om een goed auto demontage bedrijf te vinden. Ten eerste kun je informeren bij jouw autodealer. Je kunt echter ook in de gouden gids gaan kijken naar een autosloperij. Vaak weten vrienden en familie ook heel goed hoe je in contact kunt komen met een auto demontage bedrijf. En natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om op het internet te gaan kijken hoe je een kapotte auto verkopen kunt aan een auto demontage bedrijf. En dat maakt het nog gemakkelijker om je kapotte auto te gaan verkopen.

Waar krijg je het meest geld voor je kapotte auto?

Als je een keer een groot aantal auto demontage bedrijven weet te vinden is het natuurlijk belangrijk om te weten welke van deze auto demontage bedrijven je ook een goed bod gaan geven voor je kapotte auto. Je kunt alle auto demontage bedrijven een mail sturen met een foto van je kapotte auto en een korte omschrijving. Vervolgens krijg je een reactie terug. Ook kun je alle auto demontage bedrijven gaan bellen om ze een bod op je auto te geven. Je kapotte auto zal misschien nog wel veel meer waard zijn dan je had verwacht. En dat is natuurlijk goed nieuws.

Wacht niet langer!
Kies er vandaag nog voor om een goed bod op je kapotte auto te krijgen. Start met het verkopen van je kapotte auto. Een kapotte auto verkopen is waarlijk kinderspel voor jou! Of niet!? Bel direct voor een eerlijke vergoeding op uw auto.