Direct geld voor uw auto!

December 6, 2016

U heeft een sloopauto voor de deur staan maar wilt hier eigenlijk geen geld, tijd en energie meer aan besteden? Wellicht hebben wij de beste oplossing voor u. Middels deze website kunt u uw sloopauto aanbieden voor een direct handels bod. Wij kopen immers auto is welke naar de autosloperij mogen worden afgevoerd. Dit kunnen auto zijn met technische problemen dan wel schades of een verlopen APK. Het maakt niet uit wat voor auto u in de verkoop heeft bijna in alle merken en modellen hebben wij wel interesse.

Uw sloopauto snel verkocht.

Het hebben van een sloopauto is niet leuk. De auto functioneert niet meer waar voor hij bedoelt is. Auto zijn immers een vervoersmiddel en moeten u zonder problemen van a naar beter kunnen brengen. Wanneer de koppeling niet meer goed werkt of de APK is verlopen kan de auto niet meer gebruikt worden. U staat dan voor de keuze of u de auto laat repareren of verkoopt. Vaak is het direct verkopen van de oude sloopauto zo gek nog niet. De auto wordt kosteloos bij u opgehaald en u krijgt er vaak nog een leuke vergoeding voor. Door dat u de auto snel verkoop heeft u geen last van onnodige laste zoals verzekering, wegenbelasting of een parkeer vergunning doe moet blijven door betaald als de auto kapot bij u voor de deur staat.

Wij halen de auto gratis op.

Naast dat wij bereid zijn u nog een eerlijke prijs te betalen voor uw auto halen wij de auto kosteloos bij u op. Onze chauffeurs zijn bijna in geheel Nederland actief en kunnen hierdoor overal loop en sloopauto’s ophalen. Bij en verkoop aan ons zal de auto dan al snel bij u zijn afgevoerd zodat u geen omkijken meer heeft aan het voertuig. U kunt daarna direct opzoek naar een occasion of wellicht een nieuwe auto.

Alle administratie direct geregeld.

Voor het uitschrijven van een RDW vrijwaringsbewijs moet u beschikken over alle auto papieren. Hier bent u als verkopende partij zelf verantwoordelijk voor. De meeste particulieren hebben hun administratie prima op orden en kunnen ons een compleet kenteken bewijs dan wel kentekencard met tenaamstelling code overhandigen. Hiermee is het afmelden van uw auto binnen enkele minuten geregeld. Zijn uw papieren niet compleet meld dit dan bij de verkoop zodat wij samen met u kijken naar een andere oplossing en het voertuig alsnog kan worden afgemeld!