Niet rijdende auto verkopen ?

March 13, 2017
Deze motor is kapot

Heeft u uw auto aan de kant gezet omdat deze niet meer wilde rijden? Het kom regelmatig voor dat een auto met gebreken aan de kant wordt gezet. Vaak wordt de auto dan geschorst en heeft de eigenaar het te druk met andere zaken. Veel particulieren willen de auto wel repareren maar door tijd gebrek en andere belangrijke bezigheden blijft de auto eigenlijk maar staan. Dit zijn auto’s die vaak jaren stil hebben gestaan en niet eenvoudig gerepareerd kunnen worden. Heeft u een degelijke auto in de garage of op het erf staan en is het tijd geworden voor een grote schoon maak? Verkoop uw auto dan aan de autosloperij u krijgt er dan nog een leuke vergoeding voor en wij halen de auto ook nog eens kosteloos bij u op.

APK verlopen en verschillende mankementen.

Wanneer wij een dergelijke auto moeten ophalen zijn het vaak oudere wagen, soms zelfs een oldtimer. Op het platte land is er vaak ruimte in overvloeit een oude schuur of caravan stalling waar de auto jaren lang heeft gestaan met als doel deze later eens te repareren. Soms komt het hier nooit van waardoor op een gegeven moment de auto als nog moet worden opgeruimd. Heeft u een degelijke auto staat en is het tijd geworden dat de auto moet worden afgevoerd naar de autosloop? Meld dan uw auto online aan middels het contact formulier wij bekijken dan wat voor auto u in de verkoop heeft en komen bij u terug met een overnamen bod.

Niet iedereen heeft de ruimte om zijn kapotte of apk afgekeurde auto te stallen. Bent u in het bezit van een auto welke niet meer kan rijden door één of meerderen technische gebreken? Ook voor dit soort auto’s kunt u ons benaderen. Wij kopen auto’s is met de meest uit een lopende gebreken zoals

Gebroken distributie riem; De distributie riem is een zeer belangrijk onderdeel van uw motor. Deze riem moet eigenlijk elke vijf jaar of bij een bepaalde kilometerstand worden vervangen. Doet u dit niet dan loop u het risico dat de riem breek. Vaak ontstaat er dan zoveel motor schade dat de gehele motor moet worden vervangen.

Kapotte ECU, computer; De meeste motoren worden elektronisch geregeld gaat de computer kapot dan is dit vaak een dure reparatie. Vandaag de dag zitten er in auto’s steeds meer elektronisch componenten welke erg kostbaar zijn om te vervangen.

Kapotte koppeling, versnellingsbak; Wanneer de koppelingsplaten van uw auto gaan slippen kan u niet met de auto gaan rijden. U loopt het risico dat de auto helemaal niet meer van zijn plek af wil. Het vervangen van de koppeling behoord tot groot onderhoud maar kan gezien de leeftijd, dagwaarde van uw auto er kostbaar zijn als u het vergelijkt met de dagwaarde van uw oudere auto.