Schadeautos

22 mei 2017
voorschade

Heeft u de pech dat u betrokken bent geraakt bij een aanrijding en is uw auto dusdanig zwaar beschadig dat repareren onbegonnen werk is geworden? Wanneer de auto alleen WA is verzekerd is dit er vervelend voor u. De reparatie kosten moeten dan uit eigen beurs worden betaald. Wanneer uw auto als afgeschreven kan worden beschouwd is dit een flinke tegenvaller. Vaak kan de autosloperij u nog wel helpen aan een eerlijke restwaarde vergoeding van de kapotte auto. Want de onderdelen kunnen nog wel worden verkocht!

Uw schadeauto mag dan wel helemaal kapot zijn, de airback zijn geopend en het voorfront is flink beschadig. Dit betekend niet dat uw auto helemaal geen waarde meer heeft. Natuurlijk is de waarde sterk verminderd de auto is helemaal kapot en rijden is niet meer mogelijk. De schadeauto’s is wel interessant geworden voor het autodemontage bedrijf. Ondanks dat de auto er wellicht verschrikkelijk uitziet met al zijn deuken en krassen. Wil dit niet zeggen dat het voertuig geen waarde meer heeft. Tal van onderdelen vinden namelijk een tweede leven door milieu vriendelijke autodemontage

De autosloperij demonteert de nog goede bruikbare onderdelen. Soms is de motor niet geraakt en kan deze nog gewoon worden door verkocht. Van groot belang is de om wat voor auto het gaat. Oudere auto zijn er in overvloed. Daarbij komt dat de onderdelen van een oude auto niet snel meer worden verkocht. Hoe jonger het bouwjaar hoe couranter de onderdelen. Veel oudere auto’s belanden ook zonder visuele schade op de sloop. De auto hebben gewoon hun beste tijd gehad en er zijn duidende kilometers meer afgelegd.

Heeft u een schadeauto? Met zoveel schade dat u heeft besloten de auto niet meer te repareren maar direct te verkopen? Wij bekijken graag uw aanbod en proberen u een zo goed mogelijk bod te doen als het voertuig voor ons potentie heeft. Maak gebruikt van het contact formulier of bel direct met een medewerker zodat wij u een bod kunnen doen op uw auto. Mocht u akkoord willen gaan met de prijs die wij voor de schadeauto kunnen betalen. Dan kunnen wij de auto altijd kosteloos afvoeren. Daarnaast wordt er altijd een RDW verwarringsbewijs uitgeschreven zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Hier meer is de auto van uw “naam” af en stoppen ook de vaste lasten zoals de motorrijtuigen belasting.