Sloopauto demontage

December 6, 2016
Audi met brandschade

Vandaag de dag is de autosloperij ofwel autosloop een heus autodemontage bedrijf geworden. Waar oude auto’s vroeger werden afgedankt en naar de autosloperij werden gebracht koop de gemoderniseerde autosloperij vandaag de dag bewust demontage auto’s op. Men koop juist de voertuigen in waarvan de onderdelen nog prima verkocht kunnen worden. Naast bewuste inkoop vindt er hoogwaardige voertuig demontage plaats. Steeds meer materialen die in uw auto zitten verwerkt kunnen worden hergebruikt. Vaak hebben deze materialen op zich zelf ook al een waarde.

Ferro & no Ferro metalen

Uw sloopauto bestaan voor het over groten deel uit oud/ijzer. Maar ook aluminium, koper en verschillende soorten zware metalen zijn in de auto verwerkt! Voor het autodemontage bedrijf is het lonend om deze materialen te demonteren en te verwerken zodat deze als recyclet materiaal kunnen worden toegepast in nieuwe consumenten goederen. Hierbij moet u denken aan de kapotte accu, welke al snel enkele kilogrammen lood bevat. Maar ook de startmotor, dynamo zitten vol met koper wat bij grote volumes tegen de marktwaarde verkocht kan worden. Natuurlijk hoop de autosloperij, het autodemontage bedrijf de onderdelen tegen hogere prijzen te verkopen als zijnde “ tweedehands onderdeel” Vaak worden de meeste sloopauto’s tegen materiaal prijzen ingekocht, waarbij de winst wordt gemaakt op de verkoop van onderdelen.

Direct geld voor uw sloopauto.

Vandaag de dag kunt u altijd nog een rest waarde verkrijgen als u uw sloopauto inlevert. Doet u dit bij ons dan halen wij de auto kosteloos bij u op. De nog in goede staat verkerende onderdelen kan het autodemontage bedrijf verkopen. De rest van het autowrak wordt hergebruikt hierdoor is het mogelijk u een kleine vergoeding te geven voor de sloopauto. Is de auto nog niet zo oud of is het een voertuig van een courant model en merk dan kunnen de inkoopprijzen behoorlijk oplopen.